Neem deel aan ons veiligheidscollectief

voor een nog veiligere website en betere vindbaarheid

Aanmelden
Veiligheidscollectief
Veiligheid

Neem deel aan ons veiligheidscollectief

Dutch Media Lab wil de financiële dienstverlening transparanter en veiliger maken. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig. Door deel te nemen aan ons veiligheidscollectief nemen we samen een stap naar een veiligere omgeving voor onze klanten.

Samen naar een veiligere FinTech

Met jouw deelname zorgen we er samen voor dat consumenten steeds veiliger vertrouwelijke data kunnen delen met financiële diensten. Met een SSL-certificaat wordt de communicatie tussen een website en de bezoeker versleuteld en voorkom je dat hackers informatie van bijv. ingevulde formulieren kunnen inzien (en misbruiken).

Wat kost dat?

De deelname aan ons veiligheidscollectief kost je eenmalig €250,- (exclusief btw). Hiervoor voorzien we jouw website van een SSL-certificaat* en voegen een privacy statement en disclaimer toe, die zijn toegespitst op de financiële dienstverlening. Hiermee voldoet jouw website nu al aan de aankomende Nederlandse wet die het beveiligen van een website gaan eisen.

*Geldig voor één domeinnaam (met en zonder www)

Upgrade naar een groene balk met jouw bedrijfsnaam

Als upgrade bieden wij je de mogelijkheid om een SSL-certificaat met Extended Validatie aan jouw website te koppelen. Deze certificaten worden het meest gebruikt door banken en andere financiële instellingen met een openbare functie. Bezoekers hebben extra vertrouwen in websites met EV-certificaten doordat zij in de adresbalk jouw bedrijfsnaam zien staan.

SSL certificaat

Basis pakket

  • Veilig verkeer voor de bezoeker
  • Betere vindbaarheid door Google
  • Organisatie validatie
  • Bedrijfsnaam in de groene balk

€0,- per maand *

Aanmelden

Extended pakket

  • Veilig verkeer voor de bezoeker
  • Betere vindbaarheid door Google
  • Organisatie validatie
  • Bedrijfsnaam in de groene balk

€35,- per maand *

Aanmelden

* De deelname aan ons veiligheidscollectief kost eenmalig €250,00 (exclusief btw) per website. Hiervoor wordt een SSL-certificaat aangevraagd en voegen wij een privacy verklaring en disclaimer toe aan de website.

Actieve monitoring op jouw website beveiliging

Bij de aanmelding voor ons veiligheidspakket sluiten we jouw website aan op onze actieve monitoring. Hierdoor wordt ons ontwikkelteam direct op de hoogte gesteld van potentiële problemen met de veiligheid en kunnen wij direct op actie overgaan.

www.newrelic.com/synthetics

New Relic
Diagram
Rating

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem direct contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod!

Alle producten Direct contact