Koppelingen

Nooit meer dubbel invoeren...

Allemaal losse systemen moeten vullen werkt slecht en kost veel tijd. Vooral in de financiële dienstverlening hebben we veel ervaring met het aan elkaar knopen van verschillende pakketten. Van de website koppelen aan het CRM systeem tot hulp met software migratie. Welke systemen gebruik jij die wij kunnen laten samenwerken? Koppel en bespaar direct!

Direct contact Ons portfolio

De software-handen inéén slaan
In het internet tijdperk is het bizar dat je nog steeds dezelfde gegevens in verschillende systemen moet opslaan. Het is hoog tijd om de systemen te koppelen en zo in te richten dat ze je helpen, in plaats van onnodig extra tijd kosten.

Van Web naar Software
Een volledige integratie van jouw website naar de software die je gebruikt. Bij Dutch Media Lab kan het! Sla webformulieren direct op in jouw klantregistratiesysteem en stuur ze direct de volgende stap in jouw sales funnel.

Hypotheek- of Verzekeringsadviseur?
Door jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening hebben wij veel van de bekende pakketten gezien. Zo koppelen wij met systemen van InterSoftware (AdviesBox), Figlo, Realworks en vele anderen!

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem direct contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod!

Alle producten Direct contact