Financiële tools

Software en tools voor de financiële markt

Of je nu een autoriteit of een ontwrichtende start-up in de financiële dienstverlening bent, het is van belang om passende websites en tools online te hebben, die naadloos aansluiten bij hetgeen je aanbiedt en bij de andere software pakketten die je gebruikt.

Direct contact Ons portfolio

Dutch Media Lab biedt standaard en op maat gemaakte tools voor de hypotheek-, verzekering- en financiële dienstverleningsmarkt. Dit kunnen online vergelijkers zijn, een geheel Execution Only aanvraagstraat of aangepaste online omgevingen om de klantervaring te verbeteren. We kunnen formulieren en berekentools direct koppelen aan de bereken- en beheersoftware waarvan je gebruik maakt, zodat je nooit meer dubbel hoeft in te voeren!

Uitgebreide expertise en netwerk
Met onze jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening, hebben wij een groot en uitgebreid netwerk opgebouwd van financiële partijen waarmee wij samenwerken.

Doordat wij deel uitmaken van een netwerk van bedrijven en initiatieven in de hypotheek-, verzekering- en overige financiële dienstverlening, kunnen wij makkelijk kennis uitwisselen, en jou wellicht koppelen aan interessante partijen.

Hypotheek vergelijk- en berekentools
Eén van onze specialiteiten is het ontwerpen en produceren van maatwerk hypotheek berekentools. Een maximale hypotheekberekening, een bespaarcheck, rente-overzichten of een volledige hypotheek aanvraagstraat?

Geen enkel probleem.

Projecten in ontwikkeling
Enkele projecten waarbij wij op dit moment betrokken zijn:

Hypotheek Aanvraagstraat
Momenteel ontwikkelen wij in samenwerking met de Nationale Hypotheekbond een volledige online hypotheek aanvraagstraat. Zo zijn wij bezig om het hele hypotheekproces te digitaliseren.

Bezoek www.HypotheekAanvraagstraat.nl voor meer informatie. Of neem direct contact met ons op.

Werkgeversverklaring
Ook in samenwerking met de Nationale Hypotheekbond bouwen wij aan een tool om het aanvragen van een werkgeversverklaring officieel te digitaliseren en te versimpelen. In het digitale tijdperk is het immers achterhaald om formulieren met de hand in te vullen, zeker als deze nog vaak zullen worden aangepast. Dit kan sneller, efficiënter en overzichtelijker.

Een overzicht van het concept is te vinden op www.WerkgeversVerklaring.nl.

Klantportaal
De toekomst van inzicht voor de klant is het klantportaal. Met ons klantportaal krijgt de klant inzicht in de hypotheek, waar en wanneer hij/zij dat wil. Wij richten op de ultieme samenwerking tussen adviseur en particulier, waarbij het Dutch Media Lab-klantportaal als brug dient. Samen optimaliseren, dat is waar we voor gaan.

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem direct contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod!

Alle producten Direct contact