Logo's

Alles waar jij voor staat, in één beeldmerk.

Aan het logo herkennen mensen jouw bedrijf. Wat wil je dat ze zien? Wat past bij jou? Strak en hip? Of zakelijk en klassiek? Jouw bedrijf in één beeldmerk, in een unieke stijl. Tijdloos, doeltreffend en simpel – precies wat jij zoekt?

Direct contact Ons portfolio

Een goed logo weerspiegelt de identiteit van jouw bedrijf. Het vat jouw visie, filosofie, waarden, plaats in de markt en ambities samen in een visueel beeldmerk. Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. In ons Lab mengen wij de smaken van jouw bedrijf tot een krachtig visueel beeldmerk.

 

Een logo maakt de eerste indruk
Een goed logo is meer dan een icoontje. Het bepaalt in belangrijke mate de eerste indruk die klanten van jouw bedrijf krijgen. Het plaatje dat ze in elke interactie met jou zien.Potlood

Als je de mogelijkheid had om jouw eerste indruk vooraf te bepalen, hoe zou je dan willen overkomen? Nu heb jij die kans. En wij helpen je met het bedenken, opzetten en ontwerpen ervan. Van tekentafel tot implementatie op jouw website, in jouw huisstijl, documenten en design.

Een logo dat blijft hangen
Een goed logo blijft hangen. Een goed logo vat jouw visie samen in één afbeelding. Het is zo gemaakt dat het in het visuele geheugen van mensen wordt gegrift.

Wij gaan samen met jou brainstormen over de vraag waar jij en jouw bedrijf voor staan. Jouw visie, jouw idealen en ambities, hoe jouw bedrijf werkt en hoe het in de markt staat.

Aan de hand van onze brainstorm ontwerpen wij verschillende concepten die wij aan jou presenteren. Op basis van de feedback verfijnen wij onze richting en werken wij aan een tweede set. Zo heb jij maximale controle en een maximaal effectief logo.

 

Een tijdloos, veelzijdig en memorabel logo:

Wij maken het voor je!

 


 

Enkele logo’s die wij al ontworpen hebben:

Leadboosters          Telefoonrevisie         Batavorum        ABCseo         Toytopia

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem direct contact op voor de mogelijkheden of bekijk ons aanbod!

Alle producten Direct contact